Az aHang crowdcast házirendje a főpolgármester-jelölti online fogadóórához

A Magyarhang Nonprofit Kft. által üzemeltetett aHang crowdcast közvetítés során az oldal látogatóinak be kell tartaniuk jelen házirendet.

Az aHang a közvetítés során fogad és szívesen közzétesz minden hozzászólást. Az oldalon megjelenő vélemények azonban mindezek ellenére sem tekinthetőek az aHang hivatalos állásfoglalásának, azokért a Magyarhang Nonprofit Kft. semmilyen felelősséget sem vállal.

Az aHang bízik abban, hogy jelen oldal látogatói nem osztanak meg az oldalon olyan tartalmakat, amelyek az alábbi kategóriák valamelyikébe eshetnek – a továbbiakban: „Tiltott tartalom”):

rágalmazó, sértő, másokat lejárató tartalmú, trágár, illetlen, pornográf, félrevezető, jogellenes vagy jogsértő anyag, illetve információ,

olyan anyag vagy információ, ami faji, nemzetiségi, vallási, világnézeti, nemi vagy politikai ellentéteket szít,

erőszakos és egyéb, a gyermekek fejlődését hátrányosan befolyásoló jeleneteket, kijelentéseket tartalmazó anyag vagy információ,

olyan anyag, amely bárkinek a szerzői, szellemi alkotáshoz fűződő vagy személyiségi jogát sérti, illetve védett szoftvert vagy más anyagot tartalmaz – kivéve, ha a feltöltő rendelkezik ezekkel a jogokkal vagy a jogtulajdonos kifejezett beleegyezését adta a felhasználáshoz,

olyan link, amely vírust, sérült fájlt vagy bármilyen olyan szoftvert vagy programot tartalmaz, amely károsíthatja mások számítógépét.

Az aHang a látogatók által megosztott tartalmat lehetőségeihez képest, a megosztást követően ellenőrzi, és amennyiben tiltott tartalom kerül az oldalra, úgy jogosult ezen tartalmat törölni, és ha ezt szükségesnek látja, úgy jogi úton lép fel a „Tiltott tartalmat” megosztó személlyel szemben.

Az aHang a látogatók által megosztott tartalmat nyilvánosságra hozhatja közleményben, nyilatkozatban, szóban és írásban bármely médiafelületen, amennyiben ezt szükségesnek tartja. Az aHang megtesz minden lépést annak érdekében, hogy az oldalon általa elhelyezett információk helytállóak és napra készek legyenek, de nem felelős az információk felhasználásából eredő kárért.

Az aHang jelen crowdcast közvetítése során elsősorban azokat a kérdéseket jeleníti meg, melyek a főpolgármester-jelöltekhez az alábbi témákkal kapcsolatban érkeznek:

– környezetvédelem
– lakhatás
– infrastruktúra

Ezen témákon kívül igyekszünk megjeleníteni egyéb, a jelöltek Budapesttel kapcsolatos elképzeléseire irányuló kérdéseket is. Bármely nézői kérdés beolvasása a közvetítés során kizárólag az aHang moderátorának hatásköre.