Mennyit költenek az ivóvízhálózatra nálatok?

Küldj levelet a MEKH-nek és kérd ki a településed adatait!

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) minden évben javaslatot tesz a vízdíj összegének mértékére (függetlenül attól, hogy 2014-től a vízdíj rögzítve van).
Ezeket az összegeket elengedhetetlenül szükséges lenne ismernünk – csakhogy az adatok kiadását megtagadták!
Ezért a segítségedre van szükségünk: csak így tudhatjuk meg, hogy az egyes településeken mennyit költöttek és mennyit kellene költeni az ivóvízhálózatra, a felújításra.
Adj le közérdekű adatigénylést, hogy megtudjuk az adatokat. Ehhez elkészítettük ezt az oldalt, ahol mindössze a nevedet és a településedet kell megadnod, majd a gombra kattintva elküldened az adatigénylésed a MEKH-nek. Minden szükséges adatot, szöveget beállítottunk, így neked már csak a kész levelet kell elküldened az adataid megadása után.

Amennyiben segítesz nekünk az információk megszerzésében, ezzel hozzájárulsz ahhoz is, hogy a megkapott adatokból a Víz Koalíció a következő szakmai tanulmányában megjeleníte térképen a te településed felújítási adatait.

A gombra kattintva a levelezőrendszeredben fog egy új email megnyílni az általad megadott adatokkal kiegészítve.

Add le az adatigénylésed:Ha a gomb megnyomására nem nyílt meg a levelezőprogramod, másold ki az alábbi szöveget, és küldd el a [email protected],[email protected] címre. Másolatba (cc) pedig tedd a [email protected] címet, hogy tudjunk adatigénylésedről. A levél tárgya legyen {{subject}}

📑 Szöveg másolásához kattints ide!

Köszönjük! A Víz Koalíció nevében Homoki Andrea, a Civil Kollégium Alapítvány közösségszervezője